Raaka-aineet
500gr Kuorittuja jättikatkarapuja
7 Valkosipulinkynttä
1dl Ekstra neitsytoliiviöljyä Garcia de la Cruz
2 Kokonaista chilipippuria (tulinen versio)
Suolaa
Savustettua paprikaa (Pimentón de la Vera)
Hienonnettua persiljaa
– Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet
– Lisää ekstra neitsytoliiviöljyä paistinpannulle ja freesaa valkosipulinkynnet öljyssa miedolla lämmöllä. Jos haluat tulista versiota lisää nyt chilipippuria.
– Kun valkosipulinkynnet ja chilipippuria on freesattu, nosta lämpötilaa ja lisää jättikatkaravut, mausta suolalla.
– Keitä noin 4 minuuttia koko ajan sekoittaen. Jättikatkarapuja ei kannata kypsentää liikaa.
– Poista paistinpannu hellalta ja muista sammuttaa hella.
– Annostele valmis tapas kulhoon tai lautasille ja lisää hienonnettua persiljaa ja hieman savustettua paprikaa päälle.
Vinkki: Voit myös dipata leipää öljyyn. On todella hyvää!!
Yritysasiakas, kysy tarjous! |